Főoldal Nyerő termékek Nyeremények GYIK

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

Vásárolj 2022. április 1. és 2022. június 23. között legalább 1 db, a promócióban részt vevő védjegyes terméket, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy számla sorszámát, valamint a vásárlás dátumát! A blokkot minden esetben őrizd meg a nyereményjáték végéig!

Hogyan nyerhetek?

Vásárolj 2022. április 1. 00:00 –  június 23. 24:00 között legalább 1 db promócióban részt vevő terméket, és őrizd meg a blokkod! Regisztrálj fiókot a magyaranyero.hu hűségoldalon, töltsd fel a vásárlást igazoló blokkon lévő AP kódot vagy az elektronikus számla sorszámát a Kódfeltöltés oldalon, és pörgesd meg a nyereménykereket.

Már 1 db promóciós termék vásárlásával is megnyerheted a 138 azonnali nyeremény egyikét, de minél több terméket vásárolsz, annál nagyobb esélyed lesz megnyerni a különdíjat vagy a fődíjat is. 

Milyen nyereményeket nyerhetek?

Fődíj (600 bónuszpontért): 1.000.000 Ft készpénzben

Különdíj (400 bónuszpontért): 1 db Samsung okostévé 

138 db azonnali nyeremény: 

•  57 db Magyar Termék ajándékcsomag
•  1 db Samsung tablet
•  1 db DJI drón
•  2 db Samsung mikrohullámú sütő
•  1 db Samsung okostelefon
•  23 db JBL bluetooth fülhallgató
•  17 db Xiaomi okosmérleg 
•  10 db Xiaomi elektromos fogkefe
•  10 db Remington férfi borotva
•  16 db Remington hajszárító

Mire jók a bónuszpontok?

Amennyiben egy pörgetésnél nem nyersz azonnali nyereményt, a rendszer bónuszpontokat ad: 100 vagy 200 bónuszpontot. Ha összegyűjtesz a játék időtartama alatt 400 bónuszpontot, indulsz a játék végi különdíj sorsoláson. Ha pedig 600 pontot gyűjtesz össze, indulsz a fődíj sorsoláson is.

Több terméket is feltölthetek egyszerre?

Természetesen. A kódfeltöltés során egyesével kiválaszthatod, hogy milyen márkáktól, milyen termékeket vásároltál. Ahány terméket vásároltál, annyiszor pörgethetsz a nyereménykeréken.

Meddig pörgethetek?

A rendelkezésedre álló pörgetéseket legkésőbb a játék végéig (2022. június 23. 24:00-ig) fel kell használnod.

Honnan tudom, hány terméket töltöttem fel eddig?

A regisztrációd után a saját profiloldaladon megnézheted, hogy összesen hány kódot töltöttél fel, illetve azt is, hogy pontosan mikor.

Mi a teendőm, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Új jelszót a magyaranyero.hu oldalon igényelhetsz. Utána azzal már be tudsz lépni.

Milyen termékek vesznek részt a nyereményjátékban?

A nyereményjátékban a Magyar Termék, Hazai Termék és Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott, a promóciós termékek listában szereplő tételek vesznek részt. A pontos listáért nézd meg a Nyerő termékek aloldalt

Mi az az AP kód?

A nyugta utolsó sora, AP betűk után lévő 8 db számjegy.

Mi a számla sorszáma?

Az elektronikus számla sorszámának utolsó 6 db számjegye.

Online vásárlás esetén is részt vehetek a nyereményjátékban?

Igen, online vásárlás esetén az elektronikus számla sorszámának utolsó 6 db számjegyét kell megadnod kódfeltöltéskor a „Számla sorszáma” szövegmezőbe.

Vevőszolgálaton kiállított számla esetén is részt vehetek a nyereményjátékban?

Igen, a vevőszolgálat által kiállított számla sorszámának utolsó 6 db számjegyét kell megadnod kódfeltöltéskor a „Számla sorszáma” szövegmezőbe.

Hogyan nyerhetem meg a fődíjat?

Vásárold meg a promóció időtartama alatt a részt vevő 6 védjegyes márka (Abonett, Koch’s Torma, Kunsági Éden, Tarka, BioStop, PROTECT) legalább 1-1 db promóciós termékét, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy a számla sorszámát, és pörgess a nyereménykeréken!

A pörgetésekkel gyűjts össze legalább 600 bónuszpontot. Ehhez minimum 3, maximum 6 terméket kell vásárolnod - attól függően, hogy 100 vagy 200 bónuszpontot pörgetsz ki. De minél több terméket vásárolsz, annál nagyobb eséllyel veszel részt az 1.000.000 Forint sorsolásán. A nyertest e-mailben értesítjük.

Fődíj sorsolása: 2022. június 27.

Hogyan nyerhetem meg a különdíjat?

Vásárold meg a nyereményjáték időtartama alatt a részt vevő 6 védjegyes márka Abonett, Koch’s Torma, Kunsági Éden, Tarka, BioStop, PROTECT) legalább 1-1 db promóciós termékét, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy a számla sorszámát és pörgess a nyereménykeréken!

A pörgetésekkel gyűjts össze legalább 400 bónuszpontot. Ehhez minimum 2, maximum 4 terméket kell vásárolnod - attól függően, hogy 100 vagy 200 bónuszpontot pörgetsz ki. De minél több terméket vásárolsz, annál nagyobb eséllyel veszel részt a Samsung okostévé sorsolásán. A nyertest e-mailben értesítjük.

Különdíj sorsolása: 2022. június 27.

Hogyan tudom meg, ha nyertem?

A nyerteseket e-mailben értesítjük, valamint nevüket honlapunkon is közzétesszük a sorsolásokat és validációt követően.

A fődíj és különdíj sorsolása: játék lezárását követően, 2022. június 27.

Mit kell tennem, ha azonnali nyereményt pörgettem?

Amennyiben egy azonnali nyereményt pörgettél, automatikusan kapsz egy e-mailt az általad regisztrált címre. Ezután 72 órád van, hogy a levélben lévő linkre kattints, és megadd a Kapcsolatfelvételi űrlapon a szükséges adataidat: 

•  blokkod/számlád lefotózott vagy beszkennelt másolatát
•  szállítási neved
•  szállítási címed
•  e-mail címed
•  telefonszámod

Amennyiben 72 órán belül elmulasztod megadni a pontos adataidat, úgy sajnos jogosulatlanná válsz a nyereményre.

Ha kollégáink mindent rendben találnak, kapsz egy megerősítő e-mailt és futár szállítja majd ki a nyereményed.